BU SAAT ARALIĞINA DİKKAT

Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), il genelinde görülecek gök gürült sağanak yağış için saat vererek uyarıda bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Mayıs 2021 Cuma 15:02
222 Okunma
BU SAAT ARALIĞINA DİKKAT

 Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), il genelinde görülecek gök gürültülü sağanak yağış için saat vererek uyarıda bulundu.


Bilecik AFAD'dan yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde bugün 13.00 - 23.59 saatleri arasında görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kısa süreli kuvvetli olması bekleniyor.

Meydana gelebilecek su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tedbirlerin alınması, belediye başkanlıklarınca da vatandaşların bilgilendirilmesi önem arz etmektedir" denildi.

Son Güncelleme: 28.05.2021 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle