BU PROJEDE BİLECİK'TE YER ALDI

Türkiye’nin 10 farklı ilinde, köy okullarında eğitim gören 12 öğrenci “Sevgi Çiçekleri” adlı çocuk şarkısını seslendirdi.

28 Kasım 2020 Cumartesi 13:13
198 Okunma
BU PROJEDE BİLECİK'TE  YER ALDI
banner15

Türkiye’nin 10 farklı ilinde, köy okullarında eğitim gören 12 öğrenci “Sevgi Çiçekleri” adlı çocuk şarkısını seslendirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Haber Kameramanları Derneğinin iş birliğiyle 3 yıl evvel başlatılan “Benim Hikâyem” projesi kapsamında minikler hem vizörün ardına hem de kameraların önüne geçti. Söz ve müziği İsa Coşkuner’e ait “Sevgi Çiçekleri” adlı çocuk şarkısını seslendiren öğrenciler bir müzik klibinin nasıl çekildiğini, hangi safhalardan geçtiğini ve nasıl ortaya çıktığını da pratikte anlama imkânına kavuştu.
Okulların bahçesine kurulan bir set ortamında kimi öğrenci kameraman, kimi ışıkçı, kimisi de klaket operatörü oldu. Sonrasında ise öğrencilerin seslendirdikleri Sevgi Çiçekleri’ne klip yapıldı.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sürecinde devam eden çalışmalar yoğun tedbirlerle sürdürüldü. Çocukların eğitimleri sırasında maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere gerekli tüm kurallar büyük bir titizlikle uygulandı.
Eğitim çalışmaları Nevşehir, Muğla, Hatay, Mardin, Iğdır, Artvin, Zonguldak, Bilecik, Kırklareli ve Antalya’da bulunan Millî Eğitim Bakanlığına bağlı 14 farklı köy okulunda gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 28.11.2020 13:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKÖYOKULLARI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle