BŞEÜ, İLBAY VURDULAR’IN ADINA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) geçtiğimiz gün korona virüs nedeniyle hayatı kaybeden üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlbay Vurdular adına bir Mevlid-i Şerif okuttu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Ekim 2021 Perşembe 14:41
59 Okunma
BŞEÜ, İLBAY VURDULAR’IN ADINA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) geçtiğimiz gün korona virüs nedeniyle hayatı kaybeden üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlbay Vurdular adına bir Mevlid-i Şerif okuttu.


Korona virüs (Covit-19) salgınına yakalanarak, geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlbay Vurdular adına BŞEÜ Ulu Çınar Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Üniversitenin Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt, üniversite personelinin de katıldığı anma sonrası Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Mevlid-i Şerifi okuyan Camii İmam Hatipi Yaşar Baklacı, Bilecik İl Müftülüğü personeli Din Hizmetleri Uzmanı Hakkı Şener, Müezzin Kayyım Halis Çelik, Din Adamı Ahmet Cansız’ı tebrik etti.

Karakurt, "Tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyor, yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Bilecik İl Müftülüğü personeli Din Hizmetleri Uzmanı Hakkı Şener Hakkı Şener ise, "Haftamız dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayan üniversitemizin kıymetli yönetimine tüm din adamları adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle