BOZÜYÜK VİTRASPOR SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor sezona kötü başladı.

25 Eylül 2017 Pazartesi 11:33
785 Okunma
BOZÜYÜK VİTRASPOR SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL)  mücadele eden Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor sezona kötü başladı.

 


  BAL 10'uncu grup ilk hafta müsabakasında Bozüyük 1 Nolu Çim Sahada oynanan maçta Bozüyük Vitraspor kendi saha ve seyircisi önünde Kütahya Spor'a 3-1 yenilerek, sezona kötü başladı. Maçın orta hakemi İstanbul Bölgesinden Ali Can Özışık'ın başlama düdüğü ile maça iyi başlayan Kütahya Spor maçın 14'üncü dakikasında Azmi Polat'ın golüyle 1-0 öne geçti.

 

 

Bu gol sonrası rahatlayan Kütahyaspor maçın 35'inci dakikasında Cumali Bulut'un ayağından bulduğu golle durumu 2-0'a getirirken, bu gol ilk yarınında sonucu oldu. İkinci yarıya da iyi başlayan Kütahya Spor maçın 58'inci dakikasında Emir Orhan ile bulduğu golle durumu 3-0'a getirdi. Bu gol sonrası oyunu rölantiye alan deplasmana takımı Kütahya Spor orta sahada top çevirmeye başladı.

 

 

Bu gol sonrası pozisyonlara giren Vitraspor  maçın 66'ncı dakikasında Oğuz Tavsamaz attığı gole durumu 3-1'e getirdi. Vitraspor bu gol sonrası bulduğu ataklardan yararlanamazken, maç 3-1'lik skorla sona erdi.

 


  Öte yandan Bozüyük Vitraspor BAL 10'uncu grup ikinci hafta müsabakasında deplasmanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelirken, Kütahya Spor kendi saha ve seyircisi önünde Tavşanlı Linyit Spor'u konuk edecek.

 

Son Güncelleme: 25.09.2017 11:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBozüyükVitraspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle