BOZÜYÜK PANDEMİDEN SONRA PEK ÇOK YENİ ESERİ KAZANMIŞ OLACAK

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi tarafından yapımları devam eden projeleri yerinde inceledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Aralık 2020 Cuma 17:47
76 Okunma
BOZÜYÜK PANDEMİDEN SONRA PEK ÇOK YENİ ESERİ KAZANMIŞ OLACAK

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi tarafından yapımları devam eden projeleri yerinde inceledi.

Projeleri gezerek, ekiplerden bilgi alan Başkanz Bakkalcıoğlu ilk olarak Çarşı Projesi’ni, 4 Eylül Kültürel ve Sosyal Tesisi ve Yeşilkent Kültürel ve Sosyal Tesisi’ni ziyaret etti.

Yaptığı gezi ve incelemelerin ardından devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu “Bu sene ihalesini yapıp başladığımız, bizler için ve Bozüyük için ilçemizin merkezinde bir çarşı oluşturacak projemizin hafriyat çalışmalarının sonuna yaklaştık. Yer altında 2 kat otopark, üzerinde alışveriş merkezi ve meydanın bulunacağı projemizin inşaatı henüz başladı.

 İnşaat boyunca fore kazıklarla ve diğer tüm faktörlerle her türlü tedbirlerimizi alıyoruz. Kurtuluş savaşı müzesi, seyir terası ve işyerleri de büyük bir kıymet olarak kent meydanımıza katılacak. Merkez trafoyu belediyemize ait yere naklettik, böylelikle projemizin önü açıldı. Projemiz inşallah tamamlandığında Bozüyük merkezde büyük bir değer ortaya çıkacak” dedi.

4 Eylül Kültürel ve Sosyal Tesisi hakkında da bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu “4 Eylül Mahallesi Sosyal ve Kültürel tesisi inşaatını biz hafriyat aşamasında devraldık. Projeyi yeniden revize ettik. Burayı kültürel ve sosyal bir tesis haline getirdik. Üst katına 600 kişilik çok amaçlı bir salon yaptık. Alt katında 80-100 öğrenciye hizmet edecek olan bir kreş yapıyoruz. Çok yakında bitişini hazırlıyoruz. Virüs salgını sonrasında Bozüyük'e güzel bir eser kazandırmış olacağız” dedi.

En son Yeşilkent Kültürel ve Sosyal Tesisi’ni ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu “Yeşilkent Kültürel ve Sosyal Tesisi projesini de temel aşamasında devraldıklarını ve revize ettiklerini belirterek “Mahallemizin en büyük eksikliği kurumsal bir marketti. Burayı bu ihtiyaca göre ihaleye soktuk ve bugün bir kurumsal market burayı kiraladı.

Yakın bir zamanda hizmete girecek. Üst katında küçük bir salonumuz ve çok amaçlı bölmeler mevcut. Bozüyük'ümüze şimdiden hayırlı olsun” dedi.  Başkan Bakkalcıoğlu incelemelerinin ve verdiği bilgilerin ardından çalışanlara kolaylıklar dileyerek, pandemi sürecinin ardından Bozüyük'e pek çok yeni eser kazandırılacağını belirtti.

Son Güncelleme: 11.12.2020 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle