BOŞ SALONA EĞİTİM VERDİ

Bilecik Belediyesi tarafından öğretmenlere verilen Atık Pilleri Toplanması konulu eğitime ilgi az olurken, eğitmen boş salona eğitim verdi.

29 Kasım 2017 Çarşamba 13:25
1430 Okunma
BOŞ SALONA EĞİTİM VERDİ

 Bilecik Belediyesi tarafından öğretmenlere verilen Atık Pilleri Toplanması konulu eğitime ilgi az olurken, eğitmen boş salona eğitim verdi. 

 


  Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen eğitim; çevreyi iyileştirmek, çevre sağlığını korumak, çevre kirliliğini önlemek ve tüm bunları okullara yaygınlaştırmak amacıyla düzenlendi. Bilecik Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimde;  TAP Derneği  Proje Sorumlusu ve Çevre Mühendisi Seyhan Ulucan, katılımcılara birçok konuda bilgiler aktardı.

 

 

 Yapılan eğitme 200 kişilik salona yaklaşık 20 öğretmen katılmazken, TAP Derneği  Proje Sorumlusu ve Çevre Mühendisi Seyhan Ulucan boş salona eğitim vermiş oldu.

 

Son Güncelleme: 29.11.2017 13:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necdet er 2017-12-27 14:39:18

Bilecik halki pis git gor golparkin halini

Avatar
ali 2017-12-27 14:39:18

Her eğitimi öğretmene vermeye gerek yok. topluma eğitim vermek gerekiyor.Kurum kurum, fabrika fabrika eğitim vermek gerekiyor.

banner22

resim yükleresim yükle