BİR YENİ KLİMALI DURAK DA TEKKE MAHALLE’YE

İlçe genelinde çeşitli noktalara yerleştirilen klimalı durakların 14.’sü Tekke Mahalle’de yerini aldı.

04 Kasım 2017 Cumartesi 10:33
352 Okunma
BİR YENİ KLİMALI DURAK DA TEKKE MAHALLE’YE

 İlçe genelinde çeşitli noktalara yerleştirilen klimalı durakların 14.’sü Tekke Mahalle’de yerini aldı.

 


  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatı ile hayata geçirilen, çevre il ve ilçelere de örnek bir proje olan klimalı durak projesinde 14. durak Tekke Mahalle’de Söğüt Caddesi’ne yerleştirildi. Özellikle fabrika servisleri tarafından yoğun olarak kullanılan bir noktaya yerleştirilen klimalı durak servis bekleyen işçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

 

 Durak montajının tamamlanmasının ardından çalışma alanına gelen Başkan Bakıcı burada mahalle muhtarı İbrahim Barıt ve mahalle sakinleri ile görüştü. Mahalle Muhtarı Barıt’a ve mahalle sakinlerine yeni klimalı durağın hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bakıcı kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

 

 

 Başkan Bakıcı “Vatandaşlarımızı yazın sıcağından, kış aylarında da soğuk ve yağışlardan korumak amacı ile hayata geçirdiğimiz klimalı durak projemizde hizmete sunduğumuz klimalı durak sayımız 14’e ulaştı. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ve ihtiyaç duyulan noktalara klimalı durak montajlarımız devam edecek” dedi.
  Mahalle Muhtarı İbrahim Barıt ve mahalle sakinleri Başkan Bakıcı’ya Tekke Mahalle’ye yaptığı hizmetler ve hizmete sunulan yeni klimalı durak için teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 04.11.2017 10:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle