BİLECİK'TE SAHNE ALAN ''OTHELLO'' OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12. 'si gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ''Othello'' oyunu, seyirciler tarafından alkışlarla karşılandı.

01 Aralık 2017 Cuma 12:46
363 Okunma
BİLECİK'TE SAHNE ALAN ''OTHELLO'' OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI
banner15

 Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12. 'si gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ''Othello''  oyunu, seyirciler tarafından alkışlarla karşılandı. 

 


  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun için salonlar doldu taştı. Venedik devletinin hizmetinde kahramanlıklar göstermiş Mağripli zenci komutan Othello ile Venedikli soylu bir ailenin kızı olan Desdemona’nın aşkları ve kıskançlıklarının anlatıldığı oyun seyirciler tarafından alkışlarla karşılandı. Yönetmenliğini Deyan Proykovski'nin yaptığı dev kadroda Cenap Samet, Suzan Akbelge, Selpin Kerim, Zübeyde Ali, Osman Ali, Neat Ali gibi isimler yer aldı.

 


  Üsküp Türk Tiyatrosu Müdürü Naci Şaban, oyun sonunda yaptığı açıklamada Bilecik'te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, “Seyircilerin ilgisi ve performansı bizlere güç verdi. Böyle güzel bir organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği olan Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 


  Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ise, oyun sonunda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı adına oyuncu ve seyircileri selamlayarak, “Belediye Başkanımız şehir dışında ilimize kazandırdığımız yeni bir ödülün takdim töreninde olduğu için aramızda yok. Ben Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın selam ve muhabbetlerini sizlere sunuyor, oyuncu ve dev kadroya teşekkürlerimizi ifade ediyorum”  şeklinde konuştu.

 


  Oyun sonunda oyuncu ve yönetmen Ercüment Doğan, Üsküp Türk Tiyatrosu Müdürü Naci Şaban'a teşekkür plaketi ve tiyatro ödülünü takdim etti.

Son Güncelleme: 01.12.2017 12:46
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle