BİLECİKSPOR’DAN BAŞKAN YAMAN’A ZİYARET

Bilecikspor Kulübü Yönetimi Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.

14 Kasım 2017 Salı 09:17
1831 Okunma
BİLECİKSPOR’DAN BAŞKAN YAMAN’A ZİYARET

 Bilecikspor Kulübü Yönetimi Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.

 

 

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ”Yeni Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundular. Başkan Harun Bey ve yönetimini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Sporun, sporcunun ve sporseverin her zaman yanındayız. Bilecikspor Kulübü bizlerin vazgeçemeyeceği ilimizin değerlerinden birisidir. Her zaman olduğu gibi Bilecikspor’un yanındayız, başarılı olmaları noktasında desteklemeye hazırız ve yolları bahtları açık olsun. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

 

"Gördüklerim karşısında şok oldum"

 

Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ise; Bayırköy'de spor adına gördükleri karşısında şok olduğunu belirterek, "Spor adına sosyallik adına yapılan çalışmaları görünce çok mutlu olduk. Yeni yapılan gece maçı oynanacak düzeyde olan stadyumu görünce büyülendim. Bilecik'te yaşayan gençlerin ve amatör spor kliplerinin de bunları hakkettiğini düşünüyorum ve yetkililerden bu konuda daha duyarlı olmalarını tekrardan rica ediyorum. Bileciksporumuzun Bayırköy stadının müsait olduğu zamanlarda gece antrenmanlarını yapması konusunda belediye başkanımızdan söz aldık. Kendisine memleketimizin gençlerine , Bayırköyümüze yaptığı bu güzel ve yararlı çalışmalarından ötürü ve kulübümüze göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 14.11.2017 09:17
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle