BİLECİKSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, kentte yeni göreve başlayan kurum müdürleri ve genel sekreteri üzerlerinde isimleri yazılı 11 numaralı Bilecikspor forması hediye etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Aralık 2020 Çarşamba 12:58
160 Okunma
BİLECİKSPOR FORMASI  HEDİYE ETTİ

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, kentte yeni göreve başlayan kurum müdürleri ve genel sekreteri üzerlerinde isimleri yazılı 11 numaralı Bilecikspor formahediye etti.

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı ve bazı yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Seda Bayrakçı'yı makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde Bayrakçı'ya başarılar dileyen Avcı, üzerlerinde isimi yazılı 11 numaralı Bilecikspor forması hediye etti. Avcı ve beraberindekiler daha sonra Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü görevine atanan Serkan Bircan ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa Sami Akyol makamlarında ziyaret ettiler.

İkiliye aynı şekilde forma hediye eden Avcı, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle