BİLECİKLİLER DİKKAT ! İPTAL EDİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından yapılacak olan Cumhuriyet konseri, Tunceli Nazımiye kırsalında donarak şehit olan iki asker için iptal edildi.  

27 Ekim 2018 Cumartesi 16:46
1694 Okunma
BİLECİKLİLER DİKKAT ! İPTAL EDİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından yapılacak olan Cumhuriyet konseri, Tunceli Nazımiye kırsalında donarak şehit olan iki asker için iptal edildi.

 


  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, yaptığı açıklamada; Tunceli Nazımiye kırsalında donarak şehit olan iki askerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yakınları ve Türk Milletine başsağlığı dileklerini ileterek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Bilecik’te gerçekleştirilmesi planlanan Cumhuriyet konserinin iptal edildiğini belirtti. Tüm yurtta olduğu gibi kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’te de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir heyecanla beklendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can, “Ne yazık ki Tunceli ilimizde donarak şahadet şerbetini içen iki askerimizin haberini aldık. Öncelikle şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit yakınlarımız ve Milletimize de baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Millet olarak bizler her zaman aynı sevinç ve aynı üzüntüde buluşuyoruz. ’Bizler çok şükür her zaman tarih sahnesinde nice kahramanlıkları yazan bir millet olduk ve böyle de olmaya devam edeceğiz. Yaklaşık bir asır önce Sarıkamış’ta canları pahasına ülkenin müdafaasında geri kalmayan kahramanlarımız bugün de aynı şuur ve heyecanla canlarını aziz vatan uğruna feda edebiliyorlar. Bizler de onlara layık nesiller olarak her zaman emanetlerini en iyi şekilde muhafaza etmeye çalışacağız. Bu anlamda Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz kapsamında 29 Ekim Pazar günü planlanan Cumhuriyet Konserimizi iptal ediyoruz. Son derece anlayış gösteren değerli sanatçılarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cenabı Allah bizlerin birlik ve beraberliğini daim kılsın. Aziz şehitlerimize rahmet ve mağfiret etsin. Onların anısını ve emanetini yaşatmayı bizlere nasip etsin’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.10.2018 16:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle