BİLECİK'TE "HER GÜN 10 BİN ADIM" SLOGANLI YÜRÜYÜŞ

 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği kapsamında "Her gün 10 bin adım" sloganlı yürüyüş düzenlendi.  

04 Ekim 2018 Perşembe 13:53
182 Okunma
BİLECİK'TE "HER GÜN 10 BİN ADIM" SLOGANLI YÜRÜYÜŞ

 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği kapsamında "Her gün 10 bin adım" sloganlı yürüyüş düzenlendi.  


  Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü, Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Mustafa Çetintaş Devlet Hastanesi tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Sakarya Nehri piknik alanından başlayarak kent merkezinde sonlanan "Her gün 10 bin adım" sloganlı obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Ağar, kurum idarecileri, personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar  katıldı. Yürüyüşün ardından katılımcılara sağlık aracından bilgilendirici broşür dağıtılırken, şeker ölçümü ve karbonmonoksit ölçümü de yapıldı. Etkinlik elma ve su ikramı ile son buldu.


  Ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı


  Öte yandan KETEM aracında meme kanserine karşı yaygın bir dikkat gösterilmesi için, erken tanısı ve erken tanındığı takdirde tedavideki başarı ve sağlıklı yaşam şansı yüksek kanser türü olarak farkındalığın artırılmasına yönelik olarak broşürler dağıtılarak, KETEM taramaları için yönlendirmeler yapıldı. Ayrıca diş hekimleri tarafından mobil ağız ve diş sağlığı tarama aracında diş sağlığı taraması yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle