BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Personel Değerlendirme ve İstişare Toplantısı' yapıldı.

29 Eylül 2017 Cuma 10:07
396 Okunma
BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Personel Değerlendirme ve İstişare Toplantısı' yapıldı.  

 


  Bilecik Atatürk İlkokulu toplantı salonunda yapılan toplantıya Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleri ve tüm müdürlük çalışanları katıldı.
  Toplantının l Milli Eğitim Müdürlüğü tanıtım filmi gösterimi ile başladı.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, filmin ardından filmde anlatılan tüm çalışmaların ve başarıların arkasında müdürlük çalışanlarının emeği olduğunu, hayata geçirilen projelerin arkasında personelin katkılarının bulunduğunu dile getirerek, "Dünyadaki en değerli varlığın insan olduğunu söyleyerek, onun gereği gibi eğitilmesinin de toplumlar ve dünyanın geleceği açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti. Durmuş, “Bir tek benimle olur mu demeyin. Evet, bir tek seninle olur. Kendi mükemmelliğinizin, kendi yeteneklerinizin farkına varın ve kurtarıcı beklemeyi bırakın. Bu sorunu ben çözmeliyim, bu hedefe ben ulaşmalıyım diyerek işe başladığınızda göreceksiniz ki sorunlar birer, birer ortadan kalkacak ve olmaz denen işler bir gün mutlaka olacak. Özellikle öğrencilerin yeteneklerinin ve ilgi alanlarının belirlenmesine yönelik çalışmalar yürüteceğiz. Ayrıca öğretmenlerimizin mesleki yeterliklerini artırmak, eğitim alanındaki yenilik ve gelişmelere uyum sağlayabilmelerine yardımcı olmak üzere projeler geliştiriyoruz. İş yapılan, çalışma yürütülen yerde hatalar da olabilir. Hiçbir iş yapılmayan yerde doğal olarak hata olmaz.  Yapılan iş, ülkemiz ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için yapılıyor” dedi.

Son Güncelleme: 29.09.2017 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle