BİLECİK İL GENEL MECLİS BAŞKANI'NDAN SERT ELEŞTİRİ

  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, katıldığı bir programda mevcut belediye başkanları ve aday adaylarını sert bir dille eleştirdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Kasım 2018 Salı 18:15
1633 Okunma
BİLECİK İL GENEL MECLİS BAŞKANI'NDAN SERT ELEŞTİRİ

  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, katıldığı bir programda mevcut belediye başkanları ve aday adaylarını sert bir dille eleştirdi. 

  Kocaeli Bilecikliler Kültür Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 11.11 Dünya Bilecikliler Günü etkinliğine katılan Sertler, kendisinden önce söz alan belediye başkanlarını adeta topa tuttu. Bilecik'in bir bütün olarak düşünülmesi gerektiğinin altını çizen Sertler, "Buraya çıkan tüm belediye başkanlarımız kendi ilçelerinin reklamını yaptılar. Kendi ilçeleri hakkında konuştular. Herkes sadece kendi ilçesini değil de Bilecik’i bir bütün olarak görelim.

 Bütün değerleriyle Gölpazarı, Pazaryeri, Osmaneli, İnhisar, Yenipazarı, Söğüt, Bozüyük ve Bilecik’i değerlendirelim. Topyekun bir seferberlik halinde buraya hep birlikte hizmet edelim. Tarih turizmini canlandıralım diyorum. Diğer yandan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla gurbette olan Bileciklilerin, Bilecik’ten aday adayı veya aday olmalarına sitem ediyorum.

 Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz sürekli Bilecik'e geliyorsunuz. Siyasi olarak da bu ziyaretleriniz gerçekleşiyor. Malum yerel seçimler yaklaşıyor, aday adaylığınızı koyuyorsunuz. Bilecik’in belediye başkanı çıkartacak kadar liyakati da ehliyeti de potansiyeli de var. Milletvekili de çıkartacak kadar var. Sizler burada, bulunduğunuz yerde aday olmaya özen gösterin, taş yerinde ağırdır" ifadelerini kullandı.

  "Eskiden Ankara’da dayımız yoktu"

  Sertler son olarak Bileciklilerin ülkenin her yerinde söz sahibi olacağını belirterek "Duyuyoruz, görüyoruz duydukça mutlu oluyoruz. Bilecikli hemşehrilerimiz İstanbul’un çeşitli ilçelerine, Gebze’ye, Darıca’ya aday çıkıyorlar. Eskiden Ankara’da dayımız yoktu. Artık Ankara’da artık dayılarımız çok. O dayılarımız da arkamızda duracak" dedi.

Öte yandan gecede siyasilerden Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden konuşma yaptı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle