BİLECİK, BOZÜYÜK, GÖLPAZARI STATLARI İÇİN SÖZ ALINMIŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelen Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te spor yatırımları için sürpriz çalışmaların olacağı müjdesini verdi.  

11 Ocak 2019 Cuma 12:27
517 Okunma
BİLECİK, BOZÜYÜK, GÖLPAZARI STATLARI İÇİN SÖZ ALINMIŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelen Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te spor yatırımları için sürpriz çalışmaların olacağı müjdesini verdi.  


  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, bir araya geldiği Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile kente yapılacak yatırımları ele aldı. Bilecik ve ilçeleri için güzel çalışmalar için kolları sıvadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, “Güçlü Bilecik’imize hizmet için durmak yok yola devam diyerek önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz Bilecik Şehir Stadyumu için ve gençlerimize yönelik planladığımız projelere ilişkin kolları sıvadık. İnşallah önümüzdeki dönemde Bilecik’imizin spor yatırımları anlamında güzel ve sürpriz çalışmalarımız olacak. Cenabı Allah hizmet yolculuğunda hepimizin yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise, "Gençlik ve Spor Bakanımız kadim dostum, değerli kardeşim Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can Ve Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile birlikte ziyarette bulunduk. Bakanımıza ve Bakan Yardımcısı Sinan Aksu'ya ilimizin temel sorunlarından olan Bilecik Şehir Stadyumu, Bozüyük İlçe Şehir Stadyumunun,Gölpazarı şehir stadyumunun yenilenmesi ve gençlerimize yönelik projelerimizin gerçekleştirilmesi konularında sözlerini aldık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilimize kazandırmayı planladığımız spor alanındaki projelerimize verecekleri destekler ve ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sahici 2019-01-11 14:18:43

manisa turgutlu kadar olamadıkk stad yeniden yapıldıı vay be bir ilçe kadar degiliz demekkii bilecikteki brokrasinin nasıl işledği göz önündee

banner22

resim yükleresim yükle