BİLECİK, BİSİKLETLİLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Marmara, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz Bölgelerinin kesişim noktalarından olan Bilecik, bisikletli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

01 Aralık 2017 Cuma 12:32
308 Okunma
BİLECİK, BİSİKLETLİLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

  Marmara, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz Bölgelerinin kesişim noktalarından olan Bilecik, bisikletli konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 

 


 Bisikletli Candaş Poroy, Marmara, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz turuna çıktığı yolculukta Bilecik'te mola verdi. Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz konuğunu ağırlayarak, Bilecik Belediye Sarayı ve Tarihi Saat Kulesini gezdirdi. Burada kısa bir açıklama yapan Yavuz, Bilecik Belediyesi işbirliğinde konuklarını ağırlamaya devam ettiklerini belirterek, "Bilecik'imizde misafirlerimizi ağırlamaya ve ilimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Candaş arkadaşımız geçtiğimiz yıl da yaptığı Türkiye ve Tayland turu kapsamında ilimizi ziyaret etmişti. Şimdi tekrar Marmara, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege turuna başladı. Bilecik'imiz birçok bölgenin kesişim noktasında olduğu için uğrak alanlardan biri. Bizler de Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği olarak Bilecik Belediyesi katkılarıyla konuklarımızı ağırlamaya devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

 


  Bisikletli Candaş Poroy ise Bilecik'te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, ''Bilecik'te bizleri ağırlayan Hakan Yavuz ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Turumuz kapsamında Bilecik'te mola verdik. Osmanlı Devleti'nin kurulduğu topraklar olan Bilecik'te olmaktan dolayı mutluyum'' dedi.
  Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, konuğuna hediye takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 01.12.2017 12:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle