BİLECİK BELEDİYESİNİN 2018 YILI BÜTÇESİ 82 MİLYON LİRA OLARAK KABUL EDİLDİ

Bilecik Belediyesinin 2018 yılının bütçesi, Belediye Meclisinin oy birliği kararı ile 82 milyon lira olarak kabul edildi.

06 Aralık 2017 Çarşamba 14:12
1153 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİNİN 2018 YILI BÜTÇESİ 82 MİLYON LİRA OLARAK KABUL EDİLDİ

 Bilecik Belediyesinin 2018 yılının bütçesi, Belediye Meclisinin oy birliği kararı ile 82 milyon lira olarak kabul edildi.  

 


  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Belediye Başkanı Selim Yağcı Başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısında 7 gündem maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. İlk gündem maddesi olarak, 2018 yılına ait performans programı ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

 

 Bu gündem maddesinde Plan ve Bütçe Komisyondan gelen 82 milyon TL’lik bütçe kalemleri okunmasının ardından 2018 yılının bütçesi 82 milyon oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olarak, 2018 mali yılı bütçesi ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu görüşülerek, rapordaki 17 madde oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü gündem maddesi olarak, 2018 yılında uygulanacak ücret ve tarifeler ile ilgili ücret ve tarife komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

 

 Bu gündem maddesinde yer alan Bilecik halkının içme suyu  ücretlerine yüzde 10’luk zammı oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, 14 yıl aradan sonra ilk defa suya zam yaptıklarını söyledi. Dördüncü gündem maddesi olarak, 2018 yılında uygulanacak kira bedelleri ile ilgili kira tespit komisyonu raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Beşinci gündem maddesi olarak, Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesi Zafer Atasev’in vefatı nedeniyle boşalan imar komisyonu üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere Avukat Erdem Sağır’ın seçilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

 Altıncı gündem maddesi olarak, yurtiçi bankalardan teminat mektubu kullanılması hususu, AK Partili meclis üyelerinin kabul, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyeleri ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin çekimser oylarıyla kabul edildi. Günün son maddesi olarak, imar konuları görüşülerek, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyelerinin kabul, AK Partili Meclis üyelerinin çekimser oylarıyla kabul edildi.

Son Güncelleme: 06.12.2017 14:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle