BİLECİK BELEDİYESİNDEN İL PROTOKOLÜNE İFTAR YEMEĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, il protokolü bir araya gelerek, oruçlarını açtı.

02 Haziran 2017 Cuma 10:12
731 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİNDEN İL PROTOKOLÜNE İFTAR YEMEĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, il protokolü bir araya gelerek, oruçlarını açtı.

 


  Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belediye bahçesinde gerçekleştirilen iftara, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

 


  İftar öncesi şehitler için Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından duaların yapıldığı iftar programında konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve iyi niyetlerin arzulanarak arşı alaya yükseldiği bir ay olduğunu belirterek, ”Ramazan rahmet, bereket ayı, ramazan birlik, beraberlik ve kardeşliğin perçinleştiği gerçekten paylaşmanın üst noktaya çıktığı çok güzel bir ay.

 

 

Ülkemizde de bu ayı tüm yönleri ile kutluyoruz. Birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bu ay içerisinde gerçekten biz burada rahat bir şekilde iftarımızı yaparken vatan toprağının bu toprakta ezanların dinmemesi için şanlı bayrağımızın inmemesi için mücadele eden sınır boylarında şehit düşen tüm kardeşlerimizi de rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Gazilerimize acil şifalar ve hayırlı ömürler diliyorum. Bu akşam bu gecemize teşrif ettiğiniz için bizi şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Afiyet olsun diyor hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

 


  Öte yandan, Başkan Yağcı’nın konuşmasının ardından ilahi grubu tarafından birbirinden güzel eserin seslendirildiği iftar programında çocuklar için hazırlanan alanda çocukların gönüllerince eğlenmesinin ardından program sona erdi.

Son Güncelleme: 02.06.2017 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle