BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN ALT YAPI ÇALIŞMALARINA SIKI DENETİM

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmalarına sıkı denetim yapıldı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 08:20
417 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN ALT YAPI ÇALIŞMALARINA SIKI DENETİM

 Bilecik Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmalarına sıkı denetim yapıldı.  

 


  Çalışmalar hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Bahçelievler Mahallemizde şu ana kadar yapılması gereken çalışmalar, maalesef elektrik şirketinin idari noktadaki sıkıntıları nedeniyle bu zamana kadar gerçekleştirilemedi. Bu yılın ortalarında ilimizdeki elektrik ile ilgili yatırımları ihale sonucunda alan Zorlu Grubu, geçmiş yıllarda yapılamayan çalışmaları bu yıl programlarına aldıkları ve buna ilişkin bütçe ayırdıkları için çalışmaları gerçekleştirmek zorunda kaldılar.

 

 

 Biz de Bilecik Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıllarda rüzgar ve benzeri olumsuzluklar nedeniyle sıkça yaşanan elektrik kesintilerini önleme adına yapılması gereken çalışmaların gerçekleştirilmesini kabul etmek durumunda kaldık. Buradaki kazı ve benzeri çalışmalar Bilecik Belediyesi tarafından değil, elektrik şirketi tarafından gerçekleştirilmektedir.

 


 

 Ancak bizler Bilecik Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın mağduriyetin en aza indirme noktasında gerekli takibi yapıyoruz. Ekiplerimiz, her gün belirtilen alanlarda gerekli denetimleri gerçekleştirmekte ve meydana gelen olumsuzlukları en aza indirmek için gayret gösteriyor. Bu anlamda mahallerimize verdiğimiz zarar nedeniyle özür diliyor ve vatandaşlarımıza anlayışları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla mahallelerimiz, daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşacaktır”  ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 27.11.2017 08:20
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle