BİLECİK BELEDİYELER BİRLİĞİNE ÜYE BELEDİYE BAŞKANLARI BULUŞTU

Bilecik Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları, Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında bir araya geldi.

30 Mayıs 2017 Salı 08:57
833 Okunma
 BİLECİK BELEDİYELER BİRLİĞİNE ÜYE BELEDİYE BAŞKANLARI BULUŞTU

Bilecik Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları, Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında bir araya geldi.

 

 

Aylık olarak düzenlenen ve ev sahipliğini Bilecik Yenipazar İlçe Belediyesinin yaptığı toplantıya, Yenipazar Kaymakamı Hamza Türkmen, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile belde belediye başkanları katıldı.

 

 

 Bilecik Valisi Süleyman Elban, Yenipazar Belediye Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, Bilecik'in ve ilçelerinin gelişmesinde her türlü çalışmayı birlikte yaptıklarını ifade ederek,  ''Yapılan değerlendirmeler sonucunda, ilimizin ihtiyaçlarını ve önceliklerini ortaya koymaya çalışıyoruz. Amacımız halkımıza hizmet etmek. İlimizin faydasına olabilecek çalışmaları ve hizmetleri değerlendiriyoruz. Yapacağımız hizmetlerde projelerimizi birlikte planlıyoruz"  dedi.

 

 

Belediye çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, belediye başkanları projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Son Güncelleme: 30.05.2017 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle