BİLECİK BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE İFTAR COŞKUSU

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen mahalle iftarları, bu kez Bilecik’in Bahçelievler Mahallesinde kuruldu.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:16
524 Okunma
BİLECİK BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE İFTAR COŞKUSU

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen mahalle iftarları, bu kez Bilecik’in Bahçelievler Mahallesinde kuruldu.

 


  Hava muhalefeti dolayısıyla Bilecik Belediyesi Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar Alanında kurulan iftar sofrasında Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden binlerce kişi aynı sofrada iftar açtı.

 


  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizdeki esnaf ve firmaların da katkılarıyla gerçekleştirilen iftar programına katılarak, vatandaşlarla birlikte iftar coşkusunu yaşadı.

 


  İftar programının ardından açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Ramazan ayının güzelliklerini bütün mahallelerde yaşamaya başladıklarını belirterek, “Mahalle iftarlarımız, artık güzel bir geleneğe dönüştü. Sofralarımızı ramazan ayı içerisinde birlikte paylaşıyoruz. Bizleri sofralarınıza ortak ediyorsunuz sizlerle birlikte iftar açmanın keyfini, hazzını ve lezzetini bizlere tattırıyorsunuz.

 

 

Sizlere ne kadar teşekkür etsek, Cenabı Hakka ne kadar şükür etsek azdır. Bizleri yeni bir ramazana ulaştırdı, yeni rahmet, bereket ve mağfiret ayına ulaştırdı, Ramazan ayının önemi zaten birlik, beraberlik ve kardeşliği güçlendirmek işte Bilecik'te ata topraklarında burada bizler o ataların torunları olarak böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğu, hazzını ve gururunu yaşıyoruz. İnşallah Bahçelievler mahallemizde başlattığımız bu iftarımız 12 mahallemizde ve ilimiz içerisindeki köylerimizle birlikte devam edecek.

 

 

Bu güzellikler paylaşıldıkça büyüyor, artıyor İnşallah gelecek ramazanlarda da böyle birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde, huzur içerisinde bir arada olalım. Bu vesile ile ramazanın ilk günüde gerçekten bu vatan için canlarını seve, seve vermiş tüm şehitlerimizi 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyoruz. Gazilerimizi şükran ile anıyoruz. Ve inşallah soframız bereketli olsun diyorum. Katıldığınız için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyor, afiyet olsun, iyi akşamlar diliyorum” dedi.
  Başkan Yağcı’nın konuşmasının ardından iftar programı edilen dualar eşliğinde son buldu.

Son Güncelleme: 31.05.2017 10:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle