BERKAY BOZÜYÜK’TE FIRTINA ESTİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı nedeni ile gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında düzenlenen ünlü sanatçı Berkay’ın sahne aldığı konser programı yoğun ilgi gördü.

06 Eylül 2017 Çarşamba 12:57
723 Okunma
BERKAY BOZÜYÜK’TE FIRTINA ESTİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı nedeni ile gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında düzenlenen ünlü sanatçı Berkay’ın sahne aldığı konser programı yoğun ilgi gördü. 

 


  Bozüyük Belediyesi Yeşilkent Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatroda düzenlenen konser programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve çok sayıda Berkay hayranı katıldı.

 


  Berkay konseri öncesinde Bozüyüklü sanatçı Serkan Kıranlı “Bozüyük” şarkısını seslendirdi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, şarkıdan dolayı sanatçı ve bestecisine teşekkür etti. Program konuşan Başkan Bakıcı “95 yıl önce ecdadımız bu toprakları canları pahasına düşman işgalinden kurtararak bizlere armağan ettiler. Tarihimize baktığımız zaman 1071 yılında Malazgirt Meydan Muhaberesinde Sultan Alparslan şöyle diyor, ‘öyle bir vatan alıyorum ki ebediyen sizlerin olacak’ ve 1299 yılına geldiğimiz zaman Osmanlının kuruluşu, Söğüt’ten başlayarak tüm Anadolu’ya ve dünyaya yayılan bir imparatorluğu görüyoruz. Bizler aynı zamanda 1453 yılında İstanbul’u fetih ederek çağ açıp, çağ kapatan Fatih’in torunlarıyız. Devamında 1'inci İnönü, 2'inci İnönü zaferleri ecdadımızın bu topraklarda savaşmasıyla bizlerin bugüne gelmemiz için çok önemli tarihler. 4 Eylül 1922, Bozüyük’ün kurtuluşu, hepimiz için çok önemli bir tarih” dedi. 

 


  Ardından gençlerin Çanakkale ruhunu yaşamaları için yeni bir proje başlattıklarını söyleyen Başkan Bakıcı “Bizler tarihimize sahip çıkarak bundan sonra tüm 11'inci sınıfa giden gençlerimizi Çanakkale’ye götüreceğiz. Çanakkale ruhunu yaşasınlar ki, ecdadının nasıl savaştığını görsünler, nasıl can verdiğini görsünler ve bu topraklara sahip çıksınlar diye böyle bir projeyi bu sene başlatmış olduk” diye konuştu.

 


   Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından büyük bir coşku ile sahne alan sevilen sanatçı Berkay, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve muhteşem sahne performansı ile izleyenleri büyüledi. Konserin bazı bölümlerinde sahneden inerek seyircinin arasına karışan Berkay şarkılarını binlerce Bozüyüklü ile birlikte söyledi. Gece boyunca beğeni ile izlenen ünlü şarkıcı Berkay’a plaketini vermek üzere sahneye gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya birde sürpriz yapıldı. Eşi Emine Bakıcı tarafından organize edilen sürprizde 4 Eylül 1980 günü doğan Belediye Başkanı, eşi ve şarkıcı Berkay ile birlikte sahnede kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfledi. Yapılan sürpriz karşısında son derece duygulanan Başkan Bakıcı bu sürprizde emeği olan herkese ve alanı dolduran binlerce Bozüyüklüye teşekkür ederek sahneden ayrıldı. Bu sürpriz doğum günü kutlamasının ardından tüm coşkusu ile devam eden konserin ardından şarkıcı Berkay, Bozüyük ve Bozüyüklü sevenleri ile ilgili olarak son derece güzel dileklerde bulunarak, en kısa sürede bu muhteşem atmosferde yeniden sahne almak istediğini belirtti. “Ben her gittiğim yeri çok önemserim” diyen sanatçı Berkay Başkan Bakıcı’ya teşekkür ederek “Başkanınız çok genç, inanılmaz, hayretler içinde kaldım. Bu ne demek oluyor? genç başkan her zaman sanata destek veren demektir. Ben kendisine herkesin adına teşekkür ediyorum” dedi.

 


  Konserin ardından kurtuluş coşkusu muhteşem havai fişek gösterisi ile devam ederken Başkan Bakıcı Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda gezen gençler ile sohbet ederek, bu tip organizasyonların devam edeceğini belirtti.

Son Güncelleme: 06.09.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle