BEBKA YÖNETİM KURULU BİLECİK'TE BULUŞTU

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Ağustos ayı toplantısı Bilecik'te yapıldı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 12:09
466 Okunma
BEBKA YÖNETİM KURULU BİLECİK'TE BULUŞTU
banner15

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Ağustos ayı toplantısı Bilecik'te yapıldı.

 


  Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, BEBKA Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı için Bilecik'e gelen Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ı, Bilecik Valiliği hizmet binasındaki makamında ağırladı. Bilecik Valiliği Şeref Defterini imzalayan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'a, yeni görevinde başarı temennilerini ileten Vali Büyükakın, burada bir süre sohbet ettikten sonra birlikte İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

 


  Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Büyükakın’ın başkanlığında Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'in katıldığı Yönetim Kurulu toplantısında, gündemdeki konular ele alındı.

Son Güncelleme: 19.08.2017 12:13
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBEBKATOPLANTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle