BEBKA'NIN 2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI TANITILDI

 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın, 2018 yılı mali destek programları Bilecik'te yapılan toplantı ile tanıtıldı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Ocak 2018 Salı 16:39
210 Okunma
BEBKA'NIN 2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI TANITILDI

 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)'nın, 2018 yılı mali destek programları Bilecik'te yapılan toplantı ile tanıtıldı.  


  Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında Bilecik Valiliği’nde gerçekleşen toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldı.


  Toplantıda açılış konuşması yapan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, BEBKA’nın Bilecik ile ilgili mali destekte bulunanları kamuoyuyla paylaşmak üzere bir araya geldiklerini belirtti. Büyükakın, “Vaktimiz iyice daraldı buradan sonra TSO’ da bir toplantımız daha var. Oraya yetişmek için ve tekrardan kaçınmak için soru cevaba fırsat kalsın diye direk sunumla başlayalım.

 Ondan sonra zaman kalırsa yine soru cevap şeklinde devam ederiz. Burada kritik şey şu arkadaşlar. Toplamda 16 milyon kaynak halinde projeler var. Bilecik’ten ne kadar çok proje çıkarsa Bilecik bu kaynaklardan o kadar çok faydalanmış olacak. Dolayısıyla sizin aracılığınızla önümüzdeki Salı günü yapılacak toplantı ne kadar iyi duyurulursa, bunun önemi ne kadar fark ettirilirse, üniversitemizin BEBKA’nın çalışmalarıyla da bu desteği sağlamaya çalışacağız. Sizlerden beklentimiz bu konuda farkındalığın arttırılması” dedi.


  Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ın konuşmasının ardından BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim tarafından konuyla ilgili slayt gösterisi yapılmasıyla toplantı sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle