BATMAN'DAN BİLECİK'E UZANAN SEVGİ

Bilecik'te bir özel okulda okuyan ilkokul öğrencileri, bin 350 kilometre uzaklıktaki arkadaşlarına gönderdikleri mektuplarının cevabı geldi.

09 Aralık 2017 Cumartesi 12:52
150 Okunma
BATMAN'DAN BİLECİK'E UZANAN SEVGİ
banner15

 Bilecik'te bir özel okulda okuyan ilkokul öğrencileri, bin 350 kilometre uzaklıktaki arkadaşlarına gönderdikleri mektuplarının cevabı geldi.  

 


  Geçtiğimiz aylarda ilkokulu öğrencileri "Dünya Posta Günü' kapsamında Batman'da okuyan mektup arkadaşlarına mektup göndermişlerdi. PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve PTT İşletme Hizmetleri ve Pazarlama Sorumlusu Aziz Çivik ile Asuman Elmalı okulun bahçesinde öğrencilerden bizzat mektupları alarak, bin 350 kilometre uzaklıktaki çocuklara göndermişlerdi. Aradan geçen 2 ay sonunda Batman'da okuyan çocuklardan cevap geldi. Mektup arkadaşlarından gelen mektupları sınıfları okuyan çocukların mutlulukları gözlerden kaçmadı.

 

 

 Batman'dan gelen mektuplar sonrası çocukların çok mutlu olduğunu anlatan okul sahibi Saadet Güzel, "Okulumuz ilkokul öğrencilerine Batman'daki mektup arkadaşlarından cevap geldi. Batman'dan gelen cevaplarla öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Bu etkinlikle öğrenciler hem yazma becerilerini geliştiriyorlar hem de yeni arkadaş edinmiş oluyorlar. Dileriz öğrencilerin bu yeni başlayan arkadaşlıkları uzun soluklu olur" dedi.

Son Güncelleme: 09.12.2017 12:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle