BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT FINDIK İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI

Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Yeni Mahalle Monter Sokak’ta hizmete giren güzellik merkezinin açılışına katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Ağustos 2021 Pazartesi 15:25
77 Okunma
BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT FINDIK İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI
banner15

 Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Yeni Mahalle Monter Sokak’ta hizmete giren güzellik merkezinin açılışına katıldı.


Fındık, Belediye Meclis üyeleri ve işyeri sahibinin yakınlarının katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Açılışta konuşan Fındık iş yerinin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Ekonomik sıkıntıların üzerine bir de Covid-19 ile ilgili sıkıntılar gelince esnaflarımız bu dönemde çok zorluklar yaşadılar.

Bunlardan 1 tanesi de sizin gibi kuaförler ve güzellik merkezleriydi. Böyle bir ortamda sevgili kardeşimizi böyle bir işletmeyi açma cesareti gösterdiği için ayrıca tebrik ediyorum. Bu işletmenin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


Ardından iş yeri sahibi Fehime Alış Erim ile bir süre görüşerek sohbet eden Fındık, iş yeri sahibi Erim’e bereketli ve bol kazançlar dileyerek açılışın anısına belediye logolu duvar saati hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle