BAŞKAN YAĞCI’NIN BİLECİK’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 95'İNCİ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

05 Eylül 2017 Salı 09:44
317 Okunma
BAŞKAN YAĞCI’NIN BİLECİK’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 95'İNCİ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 


  Başkan Yağcı, mesajında 'Bilecik’in Osmanlı Devleti’ne kuruluş toprakları olduğu gibi kurtuluş mücadelesinde de tarihe adını altın harflerle yazdıracak kahramanlıklara şahit topraklar' diye belirtti. 
  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:
  ''Dirilişin, Kuruluş’un ve Kurtuluşun Şehri” diye tarif ettiğimiz Bilecik, Osmanlı Devletinin kurulduğu nadide topraklar olmanın yanında yakın tarihimizdeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurtuluş mücadelesinin en çetin muharebelerinin geçtiği bir mekandır. Bilecik'i Düşman İşgalinden kurtuluşuna erdiren bu zafer, esarete mahkûm edilmek istenen milletimize, kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelemiştir. Öyle ki şanlı tarihimizin her bir sayfası, ayrı, ayrı kahramanlık, zafer ve eşsiz müjdelerle geleceğimize ışık tutmaktadır. Bilecik'in düşman işgalinden kurtuluşu; aziz milletimiz ve eşsiz kahramanlarımızın, karşısındaki güç ne olursa olsun hiçbir zaman bu vatandan vazgeçilmeyeceğini ve şanlı bayrağımızın göklerden inmeyeceğini bir kez daha tüm Dünya’ya ispat etmiştir. Tarihin birçok döneminde olduğu gibi günümüzde de bu güzel vatanımız üzerinde oynanan bütün hain oyunlar ve gerçekleştirilen hain terör örgütleri ve şer faaliyetlere karşı Türk milletinin kahraman askeri ve polisiyle bu vatanı en iyi şekilde koruyacağına olan inancımla Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun kutluyor, Bilecik'de bu destansı mücadelenin haklı gururunu yaşadığımız bu günde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere huzurunda tüm şehit ve gazilerimizi, Kurtuluş savaşımızın eşsiz kahramanlarını rahmet ve minnet duyguları ile anıyorum.” 

Son Güncelleme: 05.09.2017 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle