BAŞKAN YAĞCI’DAN TAŞERON DEĞERLENDİRMESİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kamudaki taşeron işçilerin, kadroya geçişini düzenleyen 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenleme hakkında bir mesaj yayımladı.

26 Aralık 2017 Salı 08:53
2242 Okunma
BAŞKAN YAĞCI’DAN TAŞERON DEĞERLENDİRMESİ
banner15
banner18

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kamudaki taşeron işçilerin, kadroya geçişini düzenleyen 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenleme hakkında bir mesaj yayımladı.  

 


  Başkan Yağcı mesajında neferi olmakla gurur duyduğu, AK Parti ve hükümet tarafından çalışanlara yönelik yapılan düzenlemenin hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah'tan niyaz etti. Yağcı, “Siyaset hayatına başladığı günden bu yana güçlü ve gücün değil, her zaman hak ve haklının yanında yer alan ve şu ana kadar verdiği sözleri yerine getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, AK kadro ve hükümetimizin her bir üyesine, çalışan kardeşlerimize yönelik yapılan düzenlemeden dolayı şükranlarımızı iletiyorum. Şu ana kadar vermiş olduğu sözleri yerine getiren hükümetimiz, çalışan kardeşlerimize yönelik çok önemli ve büyük bir görevi yerine getirmiştir. Neferi olmakla gurur duyduğum AK kadro tarafından gerçekleştirilen düzenlemenin bütün çalışan kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Büyük emekler vererek, çalışan kardeşlerimiz ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele gönül gönüle şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.12.2017 08:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bosmanelili 2020-05-14 15:15:31

sayın yağcı bu nankör kediler anlamaz bu şehri kimse bilmiyordu sayenizde köy olan yer şehre benzedi . ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR vb. geçilmiyordu.
siz ihya ettiniz fakat bu tenekelere burayı teslim dende siz oldunuz maalesef

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle