BAŞKAN YAĞCI, ZABITA MEMURLARINI AĞIRLADI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve Zabıta memurlarını makamında ağırladı.

06 Eylül 2017 Çarşamba 11:51
382 Okunma
BAŞKAN YAĞCI, ZABITA MEMURLARINI AĞIRLADI

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve Zabıta memurlarını makamında ağırladı.

 


  Zabıta memurlarının Zabıta Haftasını tebrik eden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve zabıta memurlarının şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla tebrik etti.

 


  Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirme yapan Başkan Yağcı, Zabıta Müdürlüğü'nün şehirler ve belediyeler noktasındaki önemine değinerek, “ Öncelikle bu önemli birimde vazife gören bütün çalışma arkadaşlarımızın geçmiş Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Biliyorsunuz şehrimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu anlamda bizlerin de bu hızlı gelişim ve değişime ayak uydurmamız gerekiyor. Zabıta, şehirde asayişi sağlayan, toplumun huzur ve asayişini temin eden ve şehirlerin kentsel olarak gelişimine katkısı olan ayrıca belediye başkanına bağlı olan en önemli birimlerimizden biridir.

 

 

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü şehrimize gerçekten güzel anlamda hizmetler veriyor. Ben bu anlamda emeği geçen Zabıta Müdürümüz Erdem Tetik ve çalışma arkadaşlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler Bilecik Belediyesi olarak çalışmalarımızda esas aldığımız nokta, insanımız ve ona verdiğimiz değerdir. İnsanlarımızın her alanda en güzel hizmeti alması için Zabıta Müdürlüğümüzde de gerekli düzenleme ve yenilikleri gerçekleştirdik ve önümüzdeki zaman diliminde de bu anlamda güzel ve yeni çalışmalar gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu. 
  Bilecik Zabıta Müdürü Erdem Tetik ise, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Zabıta Müdürlüğü ve şehir için yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Son Güncelleme: 06.09.2017 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle