BAŞKAN YAĞCI PROJELERİ VALİ BÜYÜKAKIN’A ANLATTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında Vali Tahir Büyükakın'a bilgi verdi.

11 Ağustos 2017 Cuma 07:35
395 Okunma
BAŞKAN YAĞCI PROJELERİ VALİ BÜYÜKAKIN’A ANLATTI
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında Vali Tahir Büyükakın'a bilgi verdi.

 


  Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında belirli dönemlerde kamuoyu ve kurum kuruluş temsilcilerine bilgi veren Başkan Yağcı, Vali Büyükakın çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 


  Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirme yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Valimiz  Sayın Tahir Büyükakın ile Belediyemizin şehir planlamasına ilişkin olarak ve gelecek vizyon projelerimiz hakkında kendilerine bilgi vermek üzere bir toplantı gerçekleştirdik. Göreve başladığımız ilk günden bu yana şehrimizin gelişim çizgisini aktardık. Kendilerinin geçmiş dönemdeki belediyecilik yöneticiliği sayesinde edinmiş olduğu deneyim ve tecrübeleriyle, çalışmalarımıza olan bakış açıları bizlere büyük bir rehber oldu. İlgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir Bilecik oluşturmak adına hep birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 11.08.2017 07:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle