BAŞKAN YAĞCI, MAHALLELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İsmetpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

30 Eylül 2017 Cumartesi 15:21
370 Okunma
BAŞKAN YAĞCI, MAHALLELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İsmetpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 


  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İsmetpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, mahallenin yol ve doğalgaz sorunu hakkında istişarelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Başkan Yağcı, “İsmetpaşa mahallesi Arslan sokakta vatandaşlarımızla bir araya gelerek uzun zamandır süregelen yol ve doğalgaz sorunu konusunda vatandaşlarımızın taleplerini aldık ve çözümü noktasında çalışmalarımız olacak.

 

 

Ardından İstiklal Mahallesi Çilek sokakta yapımı tamamlanan ve devam eden yaya kaldırım parke çalışmalarını yerinde inceledik ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha temiz bir ortamda yaşamaları için var gücümüzle ekibimizle beraber çalışıyoruz. Her şey temiz ve yaşanabilir Bilecik için” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle