BAŞKAN YAĞCI KESTANE KABAĞI FESTİVALİ’NE KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, merkeze bağlı Kızıldamlar Köyü’nde Kestane Kabağı Festivali’ne katıldı.

02 Ekim 2017 Pazartesi 12:48
439 Okunma
BAŞKAN YAĞCI KESTANE KABAĞI FESTİVALİ’NE KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, merkeze bağlı Kızıldamlar Köyü’nde Kestane Kabağı Festivali’ne katıldı. 

 


  Kızıldamlar Köyü Muhtarlığı ile Kızıldamlar Köyü Kültür Derneği iş birliğinde Kestane Kabağı Festivali düzenlendi.  Burada bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Kızıldamlar Köyü Muhtarlığı ile Kızıldamlar Köyü Kültür Derneği iş birliğinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kestane Kabağı Festivali’nde değerli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kestane Kabağı ile meşhur olan Kızıldamlar Köyü’nde çiftçilerimiz büyük emeklerle yetiştirdiği kabakları sergilediler. Her yıl tonlarca yetiştirilen Kestane Kabağı köyümüzün çevre illere ihraç ettiği en önemli ürünlerden biridir.

 

 

Bizler de düzenlenen festivallerde bin bir zahmetle çiftçilerimizin yetiştirmiş oldukları ürünlerin tanıtımına katkı sağlayarak destek olmaya çalışıyoruz. Davetleri sebebiyle Kızıldamlar Köyü Muhtarımız Metin Gezen, Kızıldamlar Köyü Kültür Derneği Başkanı Mustafa Gezen’e ve Kızıldamlar Köyü sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 02.10.2017 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle