BAŞKAN SOYDAN'DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

28 Nisan 2020 Salı 13:29
106 Okunma
BAŞKAN SOYDAN'DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
banner15

 AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.


  Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü'nü en derin duygularıyla kutladığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Soydan, mesajına şöyle devam etti:
  "Ben değil biz anlayışı ile  ülkemizin büyümesinde, ilerlemesinde ve hedeflerine ulaşmasında önemli  yeri  ve  alın terleri bulunan  işçi ve emekçi halkımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. Tüm dünyada ve ülkemizde zorlukların her türlüsüne göğüs geren, kursağına giren her lokmayı alın teriyle yoğuran  işçi ve emekçilerimiz ile aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin umuduyla İyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu gün tüm işçi kardeşlerimize kutlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle başta Pazaryeri ilçemizdeki işçi vatandaşlarımız  ve tüm Dünya'daki  tüm işçi ve emekçi vatandaşlara  bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum."

Son Güncelleme: 28.04.2020 13:31
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle