BAŞKAN ŞAHİN'DEN 3 AYLAR MESAJI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 3 aylar için mesajada bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Şubat 2021 Pazartesi 14:55
203 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN'DEN 3 AYLAR MESAJI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 3 aylar için mesajada bulundu.

Başkan Şahin  "Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan mübarek üç aylara erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgını nedeniyle tüm insanlığın sıkıntılar yaşadığı,bir yandanda ders çıkardığı günlerde üç aylar bu salgından kurtulduğumuz zaman olur inşallah.
Tüm İslam Aleminin , heyecanla beklediği Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi üç ayların tüm insanlığa barış,sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesi için dua ediyoruz.İnşallah insanlığı tehdit eden salgın hastalıktan da bu mübarek üç aylarda bir an önce kurtulur normal yaşama döneriz.
Tüm Müslümanlar,Müminler olarak her yıl gelişini heyecanla beklediğimiz nadide zamanlar olan mübarek üç ayların, tüm islam alemine,tüm Türk Dünyasına ve tüm insanlığa barış,sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyoruz.Cenâb-ı Hak, Recep ve Şaban ayını mübarek kılsın ve bizi Ramazan’a ulaştırsın. Bu vesile ile Suriye,Irak,Libya,Dağlık Karabağ'da teröre ve emperyalizme karşı savaşan ve korkmadan şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah güç kuvvet versin.Şehitlerimize Allahtan rahmet,değerli ailelerine sabırlar diliyoruz.Gazilerimize Allahtan şifalar temenni ediyoruz.Allah bu mubarek günler yüzü suyu hürmetine teröristleri ve emperyalist ülkeleri yok etsin". dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2021 15:02
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABEROsmaneli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle