BAŞKAN BAKICI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği kurum görüşmelerinde muhtarlar, okul müdürleri ve sanayicileri ağırladı.

15 Kasım 2017 Çarşamba 09:57
306 Okunma
BAŞKAN BAKICI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
banner15

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği kurum görüşmelerinde muhtarlar, okul müdürleri ve sanayicileri ağırladı.

 


  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ilk olarak Muratdere Köyü Muhtarı İsmail Kurt ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Barış Kahraman ziyaret etti.

 

 

 Başkan Bakıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulunan Muhtar Kurt ve Kooperatif Başkanı Kahraman Muratdere Köyü’nde kurulması planlanan maden işletmesinin ruhsatına onay verilmemesi sürecinde yoğun çaba sarf eden Başkan Bakıcı’ya desteği için teşekkür ettiler.

 

 

 Ardından Akpınar Mahalle Muhtarı Behzat Açıkgöz’ü ağırlayan Başkan Bakıcı Muhtar Açıkgöz ile imar çalışmalarının ardından mahalleye yapılacak hizmetlerle ilgili olarak istişarede bulundu. Başkan Bakıcı daha sonra ilçe sanayicilerinden Mehmet ve Murat Türe,  Eğitim Bir-Sen Sendika Temsilcisi Servet Çetinkaya ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdiresi İlknur Mert’i ağırladı.

 

 

 Misafirleri ile istişarelerde bulunan Başkan Bakıcı kurum görüşmeleri gününde yaptıkları ziyaretler ve hoş sohbetleri için her birine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 15.11.2017 09:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle