BAKANLIK MURATDERE KARARINI VERDİ

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere köyüne yapılması planlanan bakır madeni ocağı tesisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görülmediğini, olumsuz yönde karar alındığını açıkladı.

04 Kasım 2017 Cumartesi 09:15
989 Okunma
 BAKANLIK MURATDERE KARARINI VERDİ

  AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere köyüne yapılması planlanan bakır madeni ocağı tesisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görülmediğini, olumsuz yönde karar alındığını açıkladı. 

 

 

  AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Muratdere köyüne yapılması planlanan bakır madeni ocağıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca olumsuz yönde karar alındığını açıkladı.  Başkan Karabıyık, "Bu süreçte konuya hassasiyet gösteren Muratdereli hemşehrilerimize, Bozüyüklü hemşehrilerimize, siyasi partilerimize, Bilecik Valimiz Sayın Tahir Büyükakın’ın başkanlığında tüm kamu kurumlarımıza ve gündeme geldiği günden bu yana halkımız yanında tavır gösterip hemşehrilerimizi yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, bizzahati konuyu yakından takip ederek bizlere destek veren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a çok teşekkür ederim. Biz her zaman hemşehrilerimizin ve milletimizin yanındayız" dedi.

 

 

Ayrıca, Bilecikli seracılar 2015 yılında kar yağışı sonrası yıkılan seralarına karşılık devletin dönüm başına verdiği paranın az olduğunu söyleyen Çaltılı seracıların mağduriyetinde AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldermir ile CHP Bilecik Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün giderebilecekler mi?.

 

 

 Başbakan ilgilenin demişti?

 

 Bu yıl 736’ncısı düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenliğine katılan Başbakan Binali Yıldırım, törenler sonrası Yörük çadırlarını gezerken, seracı Mehmet Yılmaz, 2015 yılında kar yağışı sonrası yıkılan seralarına karşılık devletin dönüm başına verdiği paranın az olduğunu belirterek, "Allah ve Muhammet aşkına Sayın Başbakanım şu haksızlığı hallediverin" demişti. Bunun üzerine Başbakan Yıldırım, danışmanına işaret ederek, "ilgilenin" talimatını vermesinin üzerinden 55 gün geçti. 

 

 

  Öte yandan konu hakkında CHP Bilecik Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün 20 Eylül günü Başbakan Binali Yıldırım'a 4 soruluk bir önerge verdiği öğrenildi. 

 

 

Son Güncelleme: 04.11.2017 10:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERMuratdere
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle