'ATIK PİLLERİN TOPLANMASI' KONULU EĞİTİM

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplanması konulu eğitimde, Bilecik’teki öğretmenlere eğitimler verildi.

28 Kasım 2017 Salı 14:53
267 Okunma
'ATIK PİLLERİN TOPLANMASI' KONULU EĞİTİM

 Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplanması konulu eğitimde, Bilecik’teki öğretmenlere eğitimler verildi.

 

  


  Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen eğitim çevreyi iyileştirmek, çevre sağlığını korumak, çevre kirliliğini önlemek ve tüm bunları okullarda yaygınlaştırmak amacıyla düzenlendi.

 

 

 Bilecik Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimde;TAP Derneği Proje Sorumlusu ve Çevre Mühendisi Seyhan Ulucan, katılımcılara birçok konuda bilgiler aktardı. Bilecik Belediyesi ve TAP işbirliğinde gerçekleştirilen protokol kapsamında verilen eğitimlerde ayrıca merkezdeki bütün okullarda öğrencilerin söz konusu çalışmaya daha duyarlı yaklaşmaları yanı sıra atık pillerin tanımı ve türleri, kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar atık pillerin toplanması, ayrıştırılması ve geri dönüşümünde etkin verimin sağlanması amaçlandı.

Son Güncelleme: 28.11.2017 14:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle