ASFALT YAMA VE PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentin çeşitli yerlerindeki asfalt yama ve kilit parke taşı çalışmaları devam ediyor.

10 Ekim 2017 Salı 14:13
360 Okunma
ASFALT YAMA VE PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentin çeşitli yerlerindeki asfalt yama ve kilit parke taşı  çalışmaları devam ediyor.

 


  Vatandaşların daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında birçok noktada çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bazı kurumlar tarafından bozulan yollar onarılıyor. Büyüyen ve gelişen  Bilecik'te gerek inşaat çalışmaları ile gerek kimi kurumların gerçekleştirdiği doğalgaz ve iletişim ağı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar, Bilecik Belediyesi tarafından onarılıyor.

 

 

 Çalışmalar kapsamında Ertuğrulgazi, Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'ndeki cadde ve yollarda asfalt yama ve bakım çalışmaları yapılırken, çarşı merkezi ve İsmetpaşa Mahallesinde de kilit parke taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalar ile birçok noktadaki yağmur suyu hatları yenilenen Bilecik'te birçok noktada ise parke ve kilit taşı çalışması da gerçekleştiriliyor.

Son Güncelleme: 10.10.2017 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle