ALPU İLÇE KAYMAKAMI ÖZBAY’DAN OSMANELİ’YE ZİYARET

Eskişehir'in Alpu İlçe Kaymakamı Ömer Özbay ve beraberindeki heyet Osmaneli'yi ziyaret etti.

14 Eylül 2017 Perşembe 11:28
393 Okunma
ALPU İLÇE KAYMAKAMI ÖZBAY’DAN OSMANELİ’YE ZİYARET

 Eskişehir'in Alpu İlçe Kaymakamı Ömer Özbay ve beraberindeki heyet Osmaneli'yi ziyaret etti.

 


  Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, Alpu Tarım İlçe Müdürü Cemal Sönmez Baş, Tarım İlçe Müdürlüğü Veteriner Hekimi Sevgi Gözde Demiray ve Alpu’da kasaplık yapan esnaflardan oluşan bir grup, Osmaneli Belediyesi’ne ait ilçe mezbahasını incelemek üzere ilçeye geldi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret eden Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, “İlçemizde hayvancılık gelişmekte.

 

 

Kasap esnafımız hayvanları kestirmek için Eskişehir’e gitmek zorunda kalıyorlar. Kaymakamlık olarak KOSGEB aracılığıyla ilçemize mezbaha kurmak amacındayız. Osmaneli Belediyesine ait mezbahayı incelemek üzere başkanımızın misafiri olduk” dedi.

 

 

  Ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, heyet ile birlikte Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’yı da makamında ziyaret etti. Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı olarak ilçeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken heyet de Osmaneli Belediye mezbahasında incelemelerde bulundu. Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Abdullah Tetik, mezbaha hakkında bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 14.09.2017 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle