AK PARTİ REFERANDUM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı 16 Nisan günü yapılacak referandum öncesi çalışmaları aralıksız devam ediyor.

04 Nisan 2017 Salı 08:15
923 Okunma
AK PARTİ REFERANDUM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
banner15

  AK Parti Bilecik İl Teşkilatı 16 Nisan günü yapılacak referandum öncesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

 

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve partililerden oluşan heyet ilk olarak Anayasa değişiklik paketini konuşmak üzere Erbakan Vakfı Bilecik Şubesine ziyarette bulundu.

 

 

 Burada Anayasa değişiklik paketinde güçlü Türkiyeyi inşa edeceklerini anlatan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 18 madde hakkında bildi verdi.

 

 

 Ardından Bilecik Beşyüz Evler Sitesi sakinleriyle site lokalinde bir araya gelen AK Partililer burada da Anayasa değişiklik paketini bilgi verdiler. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplanan kalabalığa 16 Nisan'da neden tercihlerini ‘evet’ den yana kullanmaları gerektiğini anlatarak, “Ülkemizin birliğini, beraberliğini, istikrarını ve istikbalini bozmak isteyenlere karşı tabi ki evet” dedi.

 

 

Küplü köyüne ziyaret

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve partililer ardından merkeze bağlı Küplü köyünde vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

 

 AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 16 Nisan'da yüce milletin takdirine sunacakları Halk Oylamasına kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yapılacak olan değişiklikleri millete anlatmak için dur durak bilmeden çalıştıklarını belirtti. Karabıyık, “Bu akşam çok değerli Küplü köyümüzün sakinleri ile bir araya geldik.

 

 

 Cumhurbaşkanını ve hükümeti milletin belirlediği, millet iradesinin hakim olduğu bir yönetim için Küplü köyümüzün sakinlerinden destek istedik. 16 Nisan akşamı İnşallah hep beraber yeni ve güçlü Türkiyeyi inşa edeceğiz” dedi.

 

 

Bilecik Erzurumlular Derneğine ziyaret

 

 

  Partililer son olarak Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğimizi ziyaret etti. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması hakkında fikir alışverişinde bulunan partililer, millet iradesinin gücüyle güçlü yarınları inşa edebilmek için destek veren tüm Dadaşlardan destek istediler.

Son Güncelleme: 04.04.2017 08:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle