AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI MAHALLE BAŞKANLARINI SEÇİYOR

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı tarafından mahalle başkanları seçiliyor.

30 Kasım 2017 Perşembe 10:03
470 Okunma
AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI MAHALLE BAŞKANLARINI SEÇİYOR

 AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı tarafından mahalle başkanları seçiliyor.  

 


  AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan istişareler sonucu mahalle başkanları seçilmeye devam ediliyor. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, “AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olarak mahalle başkanları atamalarını istişareler sonucu gerçekleştirmeye başlıyoruz.

 

 

 Bahçelievler Mahalle Başkanlığı görevine Mücahit Demir atanmıştır. Mahalle başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Mahalle başkanlığında atamasını gerçekleştirdiğimiz bir diğer mahallemizde Ertuğrulgazi Mahallesi oldu. Ertuğrulgazi mahallemize istişareler sonucu Murat Yıldız atanmıştır. Mahalle başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 30.11.2017 10:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle