AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINDAN BAŞKAN YAĞCI’YA ZİYARET

AK Parti Bilecik Osmaneli İlçe Teşkilatı ve Bayırköy Belde Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

02 Kasım 2017 Perşembe 08:56
371 Okunma
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINDAN BAŞKAN YAĞCI’YA ZİYARET
banner15

 AK Parti Bilecik Osmaneli İlçe Teşkilatı ve Bayırköy Belde Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti. 

 


  Başkan Yağcı ve teşkilat üyeleri parti hakkındaki çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Bayırköy AK Parti Belde Başkanı İsmail Başlaran ve Bayırköy Belediye Meclis Üyesi Osman Yıldız  ziyarette bulundular. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar verdikleri destek sebebiyle ve bundan sonra verecekleri destekler sebebiyle teşekkür ediyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

 

 

 Ardından, yeni seçilen Osmaneli AK Parti İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi ve değerli yönetimi ziyarette bulundular. Osmaneli teşkilatımız bu zamana kadar bizlere her konuda desteklerini esirgemediler, bundan sonrada verecekleri destekler sebebiyle teşekkür ediyorum. Ayrıca Mefaret Hanım, kadın ilçe başkanı olarak şehrimize ve ilçemize yakışır bir şekilde çalışacağına inancımız tam. Yeni görevinde başarılar diliyorum.

 

 

 Ardından, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel Bey ziyarette bulundular. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret sonrası TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Kağan Bey rolündeki oyuncu Hanifi Koç ve Sarualp rolündeki Yücel Tok ziyarette bulundular. Severek takip ettiğimiz Diriliş Ertuğrul dizisi, oyuncularının ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 02.11.2017 08:56
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle