AK PARTİ BİLECİK GENÇLİK KOLLARI DANIŞMA TOPLANTISI BOZÜYÜK’TE YAPILDI

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Danışma Toplantısı Bozüyük’te yapıldı.

14 Kasım 2017 Salı 08:26
417 Okunma
AK PARTİ BİLECİK GENÇLİK KOLLARI DANIŞMA TOPLANTISI BOZÜYÜK’TE YAPILDI

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Danışma Toplantısı Bozüyük’te yapıldı.

 


  Bozüyük’te Yeşilkent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Kolları İl Başkanı Servet Yılmaz ve diğer Gençlik Kolları İlçe Başkanları ile partililer katıldı. 

 


  Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı AK Parti içerisinde yer almaktan ve böyle genç ve dinamik bir ekibin içinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “önemli olan bu memlekete hizmet etmek” dedi. Bakıcı, “Cumhurbaşkanımıza baktığımız zaman; genlik kolları ve il başkanı, belediye başkanı, milletvekili, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olmuştur. Özellikle gençlik programlarının çoğunluğuna katılmaktadır. Sebebi ‘hepimiz gelip geçiciyiz’ O da zaten ‘biz bu gençlere bu vatanı da bu görevi de bırakacağız’ diyor. Ben de gençlerimiz ile ilgili herhangi bir organizasyon olsun, herhangi bir aktivite olsun tüm aktivitelerin içinde yer alıyorum. Tam destekle her zaman yanlarında olmaya çalışıyorum. Ben Çanakkale ruhunu yaşatan, ecdadımızın bu toprakları nasıl sahiplendiğini anlatmaya çalışan birisiyim.

 

 

Gençlerimiz ile ilgili 11.sınıftaki tüm lise öğrencilerini Çanakkale’ye götürüyoruz. Üniversitedeki gençler ile de projelerimiz devam ediyor. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyor, AK Parti Bozüyük Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Kardeşime ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimize emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 


  Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ise gençlere hitaben yaptığı konuşmada “Türkiye’de kendi kendine yarışan bir partiyiz. Bizim başka partiler rakibimiz değil. Biz kendine hedef koyan, o hedef için çaba gösteren ve o hedefe ulaşmak için projeler üreten bir partiyiz. Yeniden 6. olağan kongremizi yapıp yeni yönetimlerimizi belirliyor, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla enerji katmaya devam ediyoruz. Bugün itibari ile Bilecik’te yönetimlerin hepsi oluşmuş durumda. Gençlik kollarımızla bütün ilçelerimizin gençlik kolları yeniden belirlendi görevlerinin başına geldi. Ben tüm yönetimdeki gençlik kollarımızdaki başkanlarımıza, başkanlarımızın çalışma arkadaşları ve genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 14.11.2017 08:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle