AİLELERİ UYARDI

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun,  gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiği söyleyerek, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklar edilmeye çok müsait olduğu günümüzde bu tip alışkanlıklara son vermenin en önemli etkenlerinden biri gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, spor alanları temin etmek ve gençlerimize spora sevdirerek spor yaptırmaktır" dedi.  

04 Ağustos 2018 Cumartesi 13:30
641 Okunma
AİLELERİ UYARDI
banner15
banner18

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun,  gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiği söyleyerek, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklar edilmeye çok müsait olduğu günümüzde bu tip alışkanlıklara son vermenin en önemli etkenlerinden biri gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, spor alanları temin etmek ve gençlerimize spora sevdirerek spor yaptırmaktır" dedi.  


  Tosun, ASKF'nın kuruluş amacının, amatör sporun gelişmesine katkıda bulunmak, amatör dallarda uğraş veren spor kulüplerini sağlıklı bir yapıya kavuşturmak, daha verimli ve az sorunlu hale getirmek, kulüplerin kaynak ve güçlerini birleştirmek, yardımlaşmak, birlikte ortak kullanabilecekleri araç ve gereçleri sunmak, sportif eğitim olanakları sağlamak, sağlık, güvenlik ve araç gereçlerini temin etmek olduğunu söyledi. ASKF'nın diğer bir görevinin de yönetici, sporcu antrenör ve diğer görevliler arasındaki sevgi ve dostluk bağını oluşturmak olduğunu sözlerine ekleyen Tosun, açıklamasına şöyle devam etti;


  "Son yıllarda ilimize gerek Spor Bakanlığı bünyesinde, gerek belediye başkanlarımızın destekleriyle tesis anlamında büyük hizmetler gelmiştir. Örneklendirecek olursak ilimiz merkezindeki kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Pazaryeri ve Yenipazar ilçelerimizdeki sentetik futbol sahalarımız yine Bayırköy ve Vezirhan beldelerimizde yapılan futbol sahalarımız, İstasyon Mahallesindeki  yapımı devam eden sentetik sahamız, ilimiz spor dalına gerçekten önemli gelişmelerdir. ASKF yönetimi olarak bulunduğumuz her ortamda, platformda gerek siyasiler gerek bürokratlar gerek ise iş adamları ve sanayicilerimize amatör sporun sıkıntılarını dile getiriyoruz. Yönetim olarak başta valimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımızı siyasilerimiz, bürokratlarımız, sanayici ve iş adamlarımız, esnaflarımız, sporseverlerimiz ve tüm kulüplerimiz ile ikili ilişkilerimizi en üst seviyede tutup iyi işler kurup hep beraber sporumuza destek sağlıyoruz. Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden bugüne dek birinci amatör ligi ve ikinci amatör ligi dışında alt yapıya ve gençler ligine çok değer verdik. Değerli spor kulüpleri başkan ve yöneticilerin üstün gayret ve destekleriyle U13, U15,U17,U19 liglerini oynattık. İlimizin ülke genelinde tanınması ve ilimizin ekonomisine katkı sağlamak için Türkiye Futbol Federasyonu ile olan ikili ilişkilerin iyi olması dolayısıyla ilimizde U13, U16, U17, U19 Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarını alıp oynattık.

Bilecik ASKF ailemize 1192 Yeniköyspor ile Bozüyük İçköysporu kattık. Liglerinde şampiyon olan kulüplerimize birincilik kupası verdik. İlimizde her ay yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantılarına katıldık. Başta valimiz olmak üzere ilçe kaymakamlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, belde belediye başkanlarımıza, daire müdürlerimize ve de spor kulüplerimize ziyaretler yaptık. Kulüplerimizin başkan ve yöneticileriyle ASKF Toplantı Salonu’nda toplantı yapıp görüş alış verişlerinde bulunduk."
  Hakem Kurulu başkanı ve hakemlerle zaman zaman toplantı yapıp Bilecik Amatör Futbol Ligi'ni değerlendirip eksikleri, hataları, doğruları ve yanlışlarımızı tartıştıklarını anlatan Tosun, "Bilecik Belediyesi’nin Eskişehir Acıbadem Hastanesi iş birliğinde spor yaralanmalarında güncel tedavi yöntemli konulu konferansa kulüplerimiz ile birlikte katıldık. Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısı Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen yemekli toplantıda ilimizin tüm protokolünün ve tüm spor kulüplerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. İlimiz protokolüne ve kulüplerimize plaket ve teşekkür belgesi verdik. İl Futbol Temsilcimiz Engin Toku, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Kara, İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Zafer Önen ile birlik ve beraberlik içinde çalıştık.

Konfederasyonumuzca Bursa, Eskişehir, Ankara, Erzurum, Antalya ve Amatör Spor Kulüpleri başkanı toplantılarına katıldık. Ulusal bayramlarımızda Şöhretler Karması adı altında futbol, basketbol müsabakaları yaparak eski futbolcu, eski basketbolcu, ağabeylerimizi, arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi uzun yıllardan sonra tekrar bir araya getirerek hasret gidermelerini birbirlerini görmelerini sağladık. Valimizin, kaymakamlarımızın, belediye başkanlarımızın, siyasilerimizin, bürokratlarımızın katılımı ile amatör sporun masaya yatırıldığı, tartışıldığı istişare toplantılarına öncülük ettik. Bu toplantıların son derece faydalı olduğuna inandığımız için toplantılara devam etme kararı aldık. Önümüzdeki sezonda bu toplantılara öncülük edeceğiz. Yine her yıl, özel idare bütçesinden tüm kulüplerimize yapılan malzeme yardımını gerçekleştireceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHAHAHAHAHAHA 2018-08-04 14:11:18

AHAHAHAHAH HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU NE ZMANDAN BERİ BİLECİKTE SPOR SEVİLİYOR YASAMASAKK STAD VARMI SPOR YAPILCAKK

Avatar
bileciklii 2018-08-06 13:41:40

bir cok sehirleri gezdimm spor bu kadar sevimezz miii yıllarcaa bozüyük stadı bilecik stadı gözler önündee üstelikk deprem yönetmeliğinden gecmiyor neden futbol oynatıyorlarr bu kadarmı ucuzz bozüyükspor kapanmış durumda bilecikspor amatörr basarı yokk valeybolda desen öylee basket öylee cok basarınız var muhafazzallh

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle