70 KİŞİLİK KAFİLE KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Bilecik’te umreye gidecek 70 kişi dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.

10 Kasım 2017 Cuma 15:01
959 Okunma
70 KİŞİLİK KAFİLE KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
banner15

 Bilecik’te umreye gidecek 70 kişi dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.  

 


  Bilecik’te özel tur organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan umre adayları için Bozüyük'te Cumhuriyet Meydanında uğurlama töreni düzenlendi. 

 

 

 AGM Bilecik tur Organizatörü Alper Aydoğdu, Bilecik merkez, Bozüyük, Pazaryeri, Yenipazar ve Eskişehir'in Sivrihisar ilçelerinden toplamda 70 kişinin umre için mukaddes topraklara uğurlandı belirterek, "Kasım ayı ilk kafilemizi uğurladık. Bugün Bozüyük ilçemizde toplanan 70 kişinin kazasız belasız kutsal topraklara gidip gelmek nasip etsin.

 

 

 Rabbim bu yolculuğumuz da her türlü görünür görünmez kazalardan belalardan kendilerini muhafaza eylesin. Gönlü Kabe aşkıyla yanan tutuşan bütün kardeşlerimizin o mukaddes topraklara gitmeyi nasip etsin. Bu yolculuğumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kafilemiz 15 gün sonra dönecek” dedi.

 

Son Güncelleme: 10.11.2017 15:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle