29 YIL SONRA TEKRAR BİLECİK'TE BULUŞTULAR

Bilecik Meslek Yüksekokulundan mezun olan eski öğrenciler 29 yıl sonra tekrar Bilecik'te buluştular.

18 Ekim 2017 Çarşamba 13:10
1618 Okunma
29 YIL SONRA TEKRAR BİLECİK'TE BULUŞTULAR

 Bilecik Meslek Yüksekokulundan mezun olan eski öğrenciler 29 yıl sonra tekrar Bilecik'te buluştular.

 


  Bilecik Meslek Yüksekokulundan 1988-1992 yılları arasında mezun olan eski öğrenciler, kendi aralarında düzenledikleri bir organizasyonla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Yıllar önce eğitim gördükleri MYO binasını ve Üniversitenin yeni kampüsünü gezen eski mezunlar, aradan geçen sürede üniversitede yaşanan büyük değişimden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kendi dönemlerinde yaşadıkları anıları paylaşarak eski günleri yad eden eski öğrenciler ziyarette, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ve Genel Sekreter Doç. Dr. Cihan Darcan'la mezunlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

 


  Kep atma törenine katılmak istediler


  Bilecik Meslek Yüksekokulundan 1988-1992 yılları arasında mezun olan eski öğrenciler, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş'a mezun oldukları dönemde mezuniyet törenlerinde kep atma uygulaması olmadığını belirten, önümüzdeki mezuniyet töreninde sembolik olarak kep atmak istediklerini ilettiler. Bu isteğe olumlu yaklaşan Rektör Taş, eski mezunlarımızı misafir etmekten memnuniyet duyacaklarını belirterek bu isteği geri çevirmedi.

 

Son Güncelleme: 18.10.2017 13:10
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle