24 SAAT ÜCRETSİZ

Korona virüs pandemisi nedeniyle ilk kez tamamen dijital ortamda gerçekleştirilen 'Autoshow 2021 Mobility Fuarı' dün başladı. Fuar uygulama indirmeden telefon, tablet gibi cihazlardan gezilebiliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Eylül 2021 Çarşamba 10:22
709 Okunma
24 SAAT ÜCRETSİZ
banner15

Korona virüs pandemisi nedeniyle ilk kez tamamen dijital ortamda gerçekleştirilen 'Autoshow 2021 Mobility Fuarı' dün başladı. Fuar uygulama indirmeden telefon, tablet gibi cihazlardan gezilebiliyor.

26 Eylül’e kadar sürecek fuarda, ziyaretçiler, otomobillerin ve hafif ticari araçların yanı sıra ilk kez tanıtılacak motosiklet ve scooterları “www.odd.org.tr/autoshow2021” internet adresinden 24 saat ücretsiz olarak inceleyebiliyor. 35 markanın 250’yi aşkın modelinin yer alacağı dijital Autoshow fuarı, telefon, tablet gibi tüm teknolojik cihazlarda uygulama indirmeden gezilebiliyor.

80. yıla özel versiyonlar

Jeep, Autoshow Mobility Fuarı’nda yerini aldı. 80 yaşındaki marka, köklerine sadık kalınarak tasarlanan online standında; Wrangler’ın yanı sıra küçük SUV Renegade ve Haziran ayında Türkiye lansmanı gerçekleştirilen Compass’ın 80. Yıl özel versiyonunu sergiliyor.

Fuara özel vitara hibrit kredisi

Suzuki, Autoshow Mobility 2021’e özel sunduğu kredi kampanyasıyla tüketicisine ayrıcalıklar sağlıyor. Ay boyunca geçerli olacak kampanyayla birlikte, Vitara Hibrit, 100 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0.99 faizli kredi avantajıyla kullanıcılara sunuluyor.

Standının merkezinde city var

Honda, Autoshow’daki sanal standının merkezine, geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu City modelini koymuş. “Elegance” ve “Executive” donanım seçenekleri, 1.5 lt (121 beygirlik) benzinli motorla satışa sunulan City, fabrika verilerine göre 100 km’de ortalama 6.2 litrelik yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor.

Mach-e ve Bronco'yu tanıtıyor

Ford, “Autoshow 2021 Mobility” fuarında tamamen elektrikli “Mustang Mach-E”, elektrikli “E-Transit”, yeni “Bronco” gibi modellerini otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor. Ford, ayrıca Kuga, Puma ve Ecosport’un “ST-Line” versiyonlarını, Focus’u ve Ranger’ın “Wildtrak” ile “Raptor” versiyonlarını da sergiliyor.

Heyecan Veren Markalar

Borusan Otomotiv, 14-26 Eylül’de otomobil tutkunlarının ziyaretine açılan Autoshow Mobility 2021’de, BMW, MINI, BMW Motorrad, Jaguar ve Land Rover markalarının en yeni modellerini sergiliyor. Borusan Otomotiv, fuarda 37 otomobil ve 14 motosiklet ile yer alıyor.

Borusan, BMW’nin elektrikli mobilitedeki yeni amiral gemisi “iX”i de fuarda ilk kez sergiliyor. Ayrıca elektrikli iX’in yanı sıra, yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe’nin de ilk gösterimini yapacak olan Borusan Otomotiv, her iki modeli de yılın son aylarında Türkiye’de yollara çıkaracak. 2022 yılında ülkemizde satışa sunulması planlanan tamamen elektrikli BMW i4 de Autoshow 2021 Mobility’de yerini alan çarpıcı modeller arasında.

KAYNAK: Milliyet

Son Güncelleme: 15.09.2021 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle