23 NİSAN SADE BİR TÖRENLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü Bilecik’te coşkuyla kutlandı.  

23 Nisan 2018 Pazartesi 12:27
1808 Okunma
23 NİSAN SADE BİR TÖRENLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü Bilecik’te coşkuyla kutlandı.

 


  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başladı.

Törene TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan dans gösterileri, koro eşliğinde şarkı söylemeleri, İstiklal Marşını okumaları ve jimnastik gösterileri, halk oyunları gösterileri katılımcılara sunuldu. Törende ayrıca, şiir okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 


  Öte yandan Cumhuriyet Meydanı’ndaki program sonrası protokol üyelerinin Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı sergi açılışına katılmasıyla program sona erdi.


Öte yandan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı kağıttan okurken, konuşmasını isteyen basın mensubuna “Dinlediniz, kağıdı veremem” diyerek tersledi. 

Son Güncelleme: 23.04.2018 12:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hem kel hem fodul 2018-04-23 14:49:00

Hem kağıttan okudu ne demek ister kağıttan okur ister anlık konuşur kime ne? burada asıl mesele konuşma metninin verilmemesi değil kişi size mecbur mu konuşma metnini vermeye. Siz gazeteci olarak burada kendi acizliğinizi yazmışsınız. ses kayıt cihazı var, telefon var, video var vs. önleminizi alsanıza kardeşim diye sorarlar adama....

Avatar
ALİ 2018-04-25 00:15:16

İşte bilecikte basın...hazır habere ve hazıra alışmış... Verme zorunda mı not al.senin görevin ne...

Avatar
HASAN YILMAZ 2018-04-23 20:10:17

GELİŞİ İLE HABER OLAN YAPTIKLARI İÇİN HABER OLMASI NORMAL BİZDE MAKAM ÜSTÜ İNSANLAR VAR DOKUNULMAZ OLAN

Avatar
veli 2018-04-23 21:34:39

resim sergisini hazırlayan Edebali ortaokulu idi... o da kağıtta yazmıyor idi...

Avatar
che 2018-04-24 10:28:35

ne demiştik umudumuz şaban

banner22

resim yükleresim yükle