2020 YILINDA DERECE ALAN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bilecik'te 2020 yılında çeşitli spor dallarında düzenlenen müsabakalarda derecelere imza atan sporcuları ödüllendirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Aralık 2020 Perşembe 17:00
1498 Okunma
2020 YILINDA DERECE ALAN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bilecik'te 2020 yılında çeşitli spor dallarında düzenlenen müsabakalarda derecelere imza atan sporcuları ödüllendirdi.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Kredi Yurtlar Kurumu Salonunda, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, şube müdürleri ile antrenörlerin katıldığı törende, halter, kick boks, güreş, atletizm, wushu ve karate branşlarında uluslararası ve Türkiye derecesi alan sporcuları ödüllendirerek, başarılarının devamını diledi. Spor alanında gençlerin başı çektiğini ve arkalarından da arkadaşlarını sürüklediklerini ifade eden Vali Şentürk, ''Bir insan nasıl değerli olur?

Başkasına faydalı olarak değerli olur. Yaptığı işi iyi yaparak ancak başkasına faydalı olur. Yaptığı işi iyi yapabilmesinin yolu nedir? disiplinli olmasıdır, çalışkan olmasıdır.

Spor, başta sağlık olmak üzere disiplin ve iyi çalışma alışkanlığı kazandırıyor. Hayat tarzı oluşturma noktasında sporun büyük katkıları olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. İşte sizler de, o yönüyle yaptığınız sporlarda başarılı olarak, hem ilimizi, hem de ülkemizi temsil etme imkanına kavuşarak, o onuru yaşayarak hem kendinizi, hem ailenizi, hem de bizleri mutlu ediyorsunuz. Ama bir taraftan da disiplinli çalışma alışkanlığını edinmek suretiyle, sağlam karakter ve fiziksel bünye oluşturarak istikbalde de daha güzel örnek olma noktasında oluyorsunuz.'' dedi.


"İnşallah 2021 yılında daha sağlıklı şartlara kavuşuruz"
Dünyanın korona virüs ile mücadele ettiğini anımsatan Vali Şentürk, ''Önce sağlık olunca, diğer hususlar ikinci plana düşüyor. Bu zorluklara rağmen çalışmalarınıza devam ediyorsunuz. O da bir mücadeledir. Şartları zorlayarak, bünyenizi diri tutabilmek adına antrenmanlarınızı yaparak, başarı çıtasını aşağı düşürmemek noktasında gayretlerinizi devam ettirdiğinizi biliyoruz. İnşallah 2021 yılında daha sağlıklı şartlara kavuşuruz. Bu tehdidi ortadan kaldırır, yaptığımız her işi daha da iyi yapma imkanına kavuşuruz'' dedi.

 

Son Güncelleme: 25.12.2020 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle