1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ SATRANÇ TAKIMI YUNANİSTAN'A GİDİYOR

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Satranç takımı 24 Ağustos - 3 Eylül 2017 tarihleri arasında Yunanistan'ın Girit adasında düzenlenecek olan uluslararası satranç turnuvaya katılacak.

25 Ağustos 2017 Cuma 08:09
472 Okunma
1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ SATRANÇ TAKIMI YUNANİSTAN'A GİDİYOR
banner15

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Satranç takımı 24 Ağustos - 3 Eylül 2017 tarihleri arasında Yunanistan'ın Girit adasında düzenlenecek olan uluslararası satranç turnuvaya katılacak.

 


Turnuva öncesi 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Satranç takımı şube yöneticileri ve sporcuları Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret etti.  Ziyarette 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü olarak bir çok branşı barındıklarını söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Çok sayıda branşları arasına satrancı da ekleyen 1308 Osmaneli Belediye Spor, bu branştaki faaliyetlerine de hızla başladı. İlk uluslararası şampiyona 24 Ağustos - 3 Eylül 2017 tarihleri arasında Girit adasında düzenlenecek olan uluslararası satranç turnuvası ile başlayacak. 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübünü müsabakalarda Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu temsil edecek. Son Kadınlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 5’incisi olan Ezgi Yılmaz ve Türkiye Satranç Federasyonu Baş Antrenörü ve Dünya Satranç Federasyonu Çalıştırıcısı Cumhur Babaoğlu’yu transfer ederek Türkiye'de iddialı bir kadro oluşturan 1308 Osmaneli Belediye Spor, spor turizminde de Bilecik ilini ve Osmaneli'ni öne çıkardı. Sporda her branşta sporcular yetiştirmek ve üst liglere, milli takımlara sporcular kazandırmak hedefimizdir. Satranç dalında da hocalarımıza, yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum. 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Müdürü Fikret Atapay'a sporcuları kulübe kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Kulübün satranç branşı yöneticisi Halil Oğuz'a, sporcularımız ve hocalarımız Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu'na başarılar diliyorum” diye konuştu.
Öte yandan Başkan Şahin, satranç şubelerinin sponsorluğunu üstlenen Doğuş Suni Deri Kösele San. ve Tic. A.Ş. ortağı ve yöneticisi Şermin Kahraman'a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 25.08.2017 08:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hollytwive 2017-12-27 14:39:18

This is the 2017 bomb !!! Play with me my friends... ...

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle